Doorgaan naar hoofdcontent

Charlie's lekkere Latour


Het ruige avondje van Charlie Sheen krijgt een bittere nasleep. Niet alleen is de acteur een peperduur horloge kwijt, maar pornoster Christina Walsh wil hem ook nog eens achter slot en grendel hebben.

Christina wil de officier van justitie overtuigen de voorwaardelijke straf van Charlie om te zetten in een daadwerkelijk verblijf tussen vier muren. Ze claimt dat Charlie haar tegen haar wil in vasthield, bovendien zou ze voor haar leven hebben gevreesd, meldt The Superficial. Charlie kreeg een jaar voorwaardelijk nadat hij zijn ex-vriendin Brooke Mueller eind 2009 met een mes bedreigde.

Hij bestelde voor zijn liefje maar liefst twee flessen Grand vin de Château Latour uit 1959, die een slordige 6.000 dollar (4500 euro) per stuk kosten. En dan komen er nog de kosten bij voor de vernielde hotelkamer.

Het ‘avondje uit’ kost Charlie dus al snel een kleine twee ton. Daarbij is de rekening voor de coke nog buiten beschouwing gelaten. Gelukkig heeft de acteur onlangs een riant tweejarig contract ter waarde van 52 miljoen dollar (37 miljoen euro) getekend...

Reacties