Doorgaan naar hoofdcontent

Freixenet lanceert Mia

Mia is de nieuwe wijn van Freixenet en het is aangekondigd als een "wijn gemaakt voor vrouwen door een vrouw". Klinkt als een leuke marketinguiting, maar het is toch de lancering van de nieuwe niet-mousserende wijn van Freixenet.

Er bestaat een rode en witte wijn die wordt gemaakt in Spanje met een verkoopprijs van € 7,99. Het is speciaal gemaakt voor de vrouwelijke Freixenet koper. Freixenet wordt hoofdzakelijk gedronken door vrouwen, het is dus een logische keus dat Freixent met zo een wijn op de markt komt.

Het speciaal gecreëerde wijnetiket, die een heldere, aantrekkelijke, Gaudi-stijl ontwerp is en de naam Mia bevat.

"Dit is een zeer persoonlijk project voor mij. Vandaar de naam 'Mia', wat 'mijn' betekent in het Spaans," vertelde Collell. "Ik wilde ook echte Spaanse druivenrassen gebruiken en de wijn op te laten voeden door vrouwen.

De rode wijn, Blend nr. 1, is afkomstig van Tempranillo druiven uit Castilla. De witte variant, Blend nr. 2, is een mix van de druivensoort Cava en komt uit Cataluyna. De naam Freixenet is ook duidelijk aanwezig op het etiket en het etiket is ook echt voor vrouwen ontwikkeld. Het zal worden afgeleverd met een schroefdop.

O'Hara zei dat de verwachtingen hoog liggen, ze verwachten een omzet van een miljoen euro in heel europa.

Reacties

  1. 12 nov. 2011
    Inmiddels is deze wijn op de markt gebracht zonder de verwachte schroefdop.
    Voor de liefhebber van jonge mondvullende fruitige wijnen met een tintje zoet, is dit een feest en niet alleen voor vrouwen. Het is wel aan te raden de wijn iets gekoeld te drinken als zijnde een witte wijn.

    Heerlijk bij de BBQ of op het terras.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dit vind ik grappig..mijn naam is nl. mia wijnen..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weet iemand waar deze wijn te koop is?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten