Doorgaan naar hoofdcontent

Gezocht: Oplichter.com

De Californische Quy Duc Nguyen, 53 jaar oud, werd in elkaar geslagen en beroofd van $ 40.000 na akkoord te gaan met het kopen van een aantal flessen Chateau Lafite Rothschild op het internet


Volgens de New York Post, was de transactie zonder enige problemen, dat vertelde Nguyen in ieder geval aan de politie.

Echter, vorige week kwam Nguyen weer in contact met de verkoper en die zei dat hij een nog betere jaargang had van Chateau Lafite Rothschild. Het ging om een bedrag van $ 3.200 voor één fles. Nguyen was erg blij dat hij zo een deal kon maken, dus hij stemde ermee in om een hele kist te kopen van de Lafite. De verkoper (hij noemde zich Bart) had afgesproken op het adres van hem in New York om de overdracht te laten geschieden.

Eenmaal aangekomen bij het appartement op de 60e street in de wijk Queens werd hij knock-out geslagen, vastgebonden en beroofd van 41.100 dollar.

Later, voordat de politie verwittigd was, zagen bewoners van het pand Nguyen naar buiten strompelen zonder schoenen en sokken en belden de politie..


Chateau Lafitte Rothschild is een van de duurste en meest begeerde wijnen ter wereld. Als je ook zo een dure wijn wilt, mail dan even naar mij: martin@oplichter.com en ik zweer je, ik kom de wijnen bij je afleveren.

Reacties