Doorgaan naar hoofdcontent

Wereldse Wijndagen zijn klaar voor de toekomst

In Waddinxveen zijn van zondag 4 tot en met dinsdag 6 september de Wereldse Wijndagen, voorheen 'Klaar voor de Toekomst'.

Dit evenement is een initiatief van Delta Wines, DGS Wijnkopers, Coenecoop Wine Traders en Pallas Wines. Wijnprofessionals kunnen zich er verdiepen in ruim 600 wijnen van 100 producten en/of uit 12 landen.
Ook is er aandacht voor culinaire zaken (wijn-spijscombinaties), marktinformatie, ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen en innovaties. Tevens geven specialisten elke dag korte presentaties en is er op de eerste dag de uitreiking van de Wine Innovation Award.

Ontdekkingstocht
De Wereldse Wijndagen heetten in 2009 nog Klaar voor de Toekomst en is oorspronkelijk bedoeld voor vakhandel en supermarkten. Maar de derde dag is sowieso bedoeld voor vakhandel om haar horeca- en/of bussiness-to-business-relaties uit te nodigen.

Die dag worden geen prijzen gecommuniceerd, maar is het de bedoeling dat in een ontspannen sfeer relaties met elkaar op ontdekkingstocht gaan voor de wijnkaart of een relatiegeschenk.

Bron: Horeca entree

Reacties