Doorgaan naar hoofdcontent

Chris Isaak en de wijnconsumptie


Chris Isaak’s concert verhoogt verkoop voor lokale wijnboeren

Een concert van Chris Isaak in Columbia Park was een geweldige manier om de werkweek te beëindigen. Maar “Action News” vertelde ons dat het ook een goede nacht was voor het bedrijfsleven!

Veel lokale wijnmakerijen hebben de Riverfront Concert-serie gebruikt om meer omzet te genereren.

"Het grootste voordeel met de Riverfront Concerts is dat deze in staat zijn om de Tri-Cities (meerdere steden bij elkaar in bijvoorbeeld een wijngebied) op zijn best te laten zien", zegt concertorganisator Monty Mills.

"We willen hier met al onze klanten en onze fans aanwezig zijn en samen luisteren naar goede muziek", zegt Steven Womack van Goose Ridge Estate Winery. "Het is niet dat we hier zijn om per se geld te verdienen. In ieder geval zijn we hier en onze klantenkring weet dat we hier zijn, samen met heel veel mensen die misschien niet weten wie we zijn."

Vele wijnhuizen zeggen ook dat het Chris Isaak publiek meer interesse heeft in wijn dan de vorige fans tijdens het juni concert met country ster Randy Travis. En de wijnhuizen concluderen dat dit gegeven altijd tot meer omzet leidt.

"We praten over de stijl van de wijnen die we produceren, we geven ze een scheutje, laat ze weten dat het zomer is, de perfecte tijd om witte wijn te drinken. En ze lopen meestal weg met een glas of een fles."

Voor de organisatoren van concerten is dat dé feedback die ze nodig hebben om te beginnen met de planning voor de evenementen van volgend jaar.

"De zomer is geweldig geweest", zegt Mills. "We hebben geluk gehad met het weer en we kijken uit naar grote gebeurtenissen."


Wijn en muziek, het is een prachtige combinatie.
Santé, Ed

Reacties