Doorgaan naar hoofdcontent

Dit is het allerlaatste bericht op ons blog


Maar we gaan door, alleen op een ander adres.

Wij zijn vorig jaar aan het begin van de zomer spontaan met dit idee begonnen. Tijdens een verjaardagsfeestje zijn, onder het genot van (uiteraard!) een glas wijn, de eerste plannen ontwikkeld. Een aarzelende beginfase, maar vanaf begin dit jaar zijn we er vol voor gegaan. Ons primaire doel was om onze passie en ervaring voor het product "wijn" met anderen te delen en hierin een voorlichtende rol te gaan spelen. Dat doel staat voor ons nog steeds recht overeind!




De vele positieve reacties op onze artikelen hebben wij als hartverwarmend ervaren. We stonden zelfs af en toe verbaasd over de mate waarin er werd gereageerd, fantastisch!

We gaan nu een stap verder, de officiële website WijnGekken.nl is een feit! De site biedt voor ons en voor jullie veel meer mogelijkheden. Ik wil jullie hierbij dan ook allemaal uitnodigen om ons te blijven volgen op onze site. Blijf reageren op onze artikelen, blijf ons "voeden" met informatie.



Wij zijn en blijven proevers die een onafhankelijk oordeel geven, dus schroom niet uw wijnen te laten beoordelen door ons. Ons oordeel telt!

Dus ga nu snel naar www.wijngekken.nl en kijk eens lekker rond.

De WijnGekken… een neus voor goede wijn!

Reacties