Doorgaan naar hoofdcontent

Rapper Jay-Z spendeert duizenden dollars aan bubbels


De superster rapper Jay-Z heeft net zijn nieuwe album uitgebracht en hij viert dit heugelijke feit met een avondje uit waarbij de Champagne in overvloed vloeide.

Ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe plaat, " Watch the Throne," gaf Grammy award-winnende rapper Jay-Z maar liefst 250.000 dollar uit aan Armand de Brignac in een nachtclub in het chique Fontainebleau Hotel in Miami.

De luxe Champagne, ook bekend als “Ace of Spades”, is een grote favoriet van de rapper en hij promoot deze Champagne al jarenlang. Dit merk komt ook voor in zijn muziekvideo," Show Me What You Got”. "Na een tip van 50.000 dollar achtergelaten te hebben voor de goede services gingen de rapper en zijn gevolg verder feestvieren in het AAA Four Diamond restaurant, Scarpetta, alwaar hij genoot van heerlijke pastagerechten. Ook hier gaf hij duizenden dollars uit.

Geld speelt schijnbaar geen rol bij deze rapper. Samen met zijn echtgenote Beyoncé verdienden zij in 2010 ruim 162 miljoen dollar. Dan kijk je niet echt meer op een dollar....

Proef smakelijkkk...
Chris


Reacties